Lamborghini márkakereskedés nyílt Budapesten
Hírek, 2023. október. 1.
AS

Megnyílt a Lamborghini magyarországi márkakereskedése Budapesten, mostantól hivatalosan is forgalmazzák nálunk az olasz márka sportautóit.

 

Budapesten, a Szerémi úton nyílt meg a Lamborghini márkakereskedése. Nem véletlenül ott, hiszen a Porsche Inter Auto Hungaria lett a márka importőre, ezért a szintén általuk forgalmazott Porsche és Bentley bemutatótermei mellett, igényes környezetben lehet megcsodálni és megrendelni a Lamborghini álomautóit.

 

 

A Lamborghininek összesen 182 kereskedése van világszerte, és a hazai importőr kiválasztásában bizonyára szerepe volt annak is, hogy a Magyarországon éppen harminc éve jelen lévő társaság más országokban már ellátja a képviseletét. A 245 négyzetméteres szalonban külön helyiséget alakítottak ki, ahol teljesen személyre lehet szabni az autókat.

 

 

 

Az Ad Personam program keretében a vásárlók teljesen az ízlésük szerinti autót rendelhetnek, a konfigurációt a márka központjában, Sant’Agata Bolognesében lévő stúdióban is befejezhetik, itt a gyártási folyamatot is megtekinthetik. A Lamborghini nemcsak autót, hanem életérzést ad az ügyfeleinek, ezért rendszeresen szerveznek élményprogramokat is.

 

 

Stephan Winkelmann, a Lamborghini elnöke is részt vett a budapesti bemutatóterem megnyitóján, és kiemelte, hogy a márka határozottan halad az elektromosítás felé. Az Aventador utódjaként bemutatott Revuelto plug-in hibrid hajtást kapott, jövőre érkezik a plug-in hibrid Urus és a Huracán utódja, amit szintén hibrid hajtással szerelnek.

 

 

2028-ban várható a Lamborghini negyedik modellsorozata, ami a márka történelmére utalva egy 2+2 üléses, kétajtós túrakocsi lesz, de a kor szellemének megfelelően crossover stílusban, tisztán elektromos hajtással, ennek előzetese volt az idén bemutatott Lanzador koncepció. A budapesti szalon szeptember 29-én nyitotta meg kapuját a rajongók előtt.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár