Részletes teszten a Maserati GranTurismo az Autó és Stílus legújabb számában
Hírek, 2023. november. 8.
AS

Mindent lemértünk a Maserati GranTurismo legsportosabb Trofeo változatán az Autó és Stílus legújabb számában. Vezettük a BMW M2 Coupét, a Ford Broncót és a Lexus LM-et, teszteltük az Audi Q8 e-tront, a Citroën C5 X-et, a Range Rovert és a Toyota Corolla Crosst, és a Quattroruote vairanói tesztpályáján próbáltuk ki a Toyota GR86-ot. Bemutatjuk a Festetics Concours d’Elegance legszebb veterán autóit, és a BMW 3-as sorozatából összehasonlítottuk az első generációt a legújabbal.

 

Keresd a megújult, jobb minőségű lapot az újságárusoknál!

 

Lapozz bele a 2023/2. számba!

 

 

Bemutatjuk a MINI Cooper és Countryman új generációját, és a hátsó fotelből is kipróbáltuk a Lexus hibrid luxuskisbuszát, az LM-et.

 

 

A Balaton Park Circuit pályán vezettük a BMW M2 Coupét, és kemény terepen próbáltuk ki a Ford Broncót és az Ineos Grenadiert.

 

 

Részletes teszten mutatjuk be a Maserati GranTurismo legsportosabb Trofeo változatát, a gyors sportautók és a kényelmes túrakocsik nagyszerű kombinációját.

 

 

Hibrid hajtással teszteltük a Toyota Corolla Crosst és a Suzuki Swace-t, és alapmotorjával próbáltuk ki a Citroën C5 X-et és a Peugeot 308 SW-t.

 

 

A Quattroruote vairanói tesztpályáján kiderült, hogy mennyivel lett gyorsabb az elődjénél az új Toyota GR86, a klasszikus sportautók egyik utolsó képviselője.

 

 

Teszteltük a tisztán elektromos hajtású Audi Q8 e-tront, a Citroën ë-C4 X-et és a DS 3 E-Tense-t, valamint a plug-in hibrid DS 7 E-Tense-t.

 

 

Dízelmotorral próbáltuk ki a luxusautók kényelmét nyújtó Range Rovert, és négyhengeres benzinmotorral vezettük a BMW Z4 roadstert.

 

 

Hamarosan ötven éves lesz a BMW 3-as sorozata, ezúttal az első generációját hasonlítottuk össze a plug-in hibrid legújabbal.

 

 

A Maserati támogatásával rendezték meg a Festetics Concours d’Elegance autókiállítást és szépségversenyt, bemutatjuk a legérdekesebb típusokat.

 

 

Az Autó és Stílus 2023/2. számát keresd az újságárusoknál, töltsd le digitális formában a Dimag vagy a Laptapir rendszerében, rendeld meg webshopból vagy fizesd elő postán kedvezménnyel!
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár