Limitált szériában kapott új külsőt a Suzuki Vitara
Hírek, 2023. november. 15.
AS

Nem ez az első limitált széria, ami a Vitarához elérhető, de a Suzuki újdonsága ismét vonzóvá teszi a jó néhány éve piacon lévő modellt. A Limited Edition népszerűsítéséhez nemzetközi szinten is elismert magyar sportolót választottak.

 

2015-ben jelent meg a Vitara jelenlegi generációja, és a Suzuki időként készít belőle egy limitált szériás változatot, ami csak korlátozott ideig érhető el. A legújabb Limited Edition egy eddig nem elérhető színkombinációval hódít: a sötét indigókék karosszériához ezüstmetál színűre fényezték a tetőt és a visszapillantó tükörházakat.

 

 

 

 

Az új Vitara Limited Edition a szériamodellhez képest jelentősen kevesebb krómozott elemet kapott. A fényes króm helyett matt fekete színű a hűtőmaszkja, a lökhárító betétje és a két szélén a nappali menetfények kerete is. A limitált széria a GL+ és GLX felszereltséghez is választható, a műszerfali időmérő óra az alapfelszerelés része.

 

 

 

 

Az 1,4 literes motorral, 130 lóerővel, kézi váltóval és mild hibrid rendszerrel 7 930 000 forinttól indul a Vitara Limited Edition ára, míg az 1,5 literes motorral, 116 lóerővel, automata váltóval és full hibrid rendszerrel 10 530 000 forintnál kezdődik az árlista. Az AllGrip összkerékhajtás mind a két motorváltozathoz elérhető opcióként.

 

 

 

 

A Suzuki limitált szériás modelljét most először egy nemzetközi szinten is elismert magyar sportoló, Korok Fatima népszerűsíti. Fatima a Bahamákon rendezett, Vertical Blue névre hallgató versenyen 102 méter mélységig merült, felállítva ezzel a szabadtüdős mélymerülés szabad merülés versenykategóriájának új világrekordját.

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Jön a Suzuki Swift új generációja
A Suzuki megmutatta az első képeket a Swift következő generációjáról, ami prototípusként már ebben az évben bemutatkozik.
A LEGÚJABB SZÁMUNK
Autó és Stílus
Keresd az újságárusoknál, olvasd digitális formában vagy fizesd elő kedvezménnyel!
ELŐFIZETÉS
Autó és Stílus előfizetés
DIGITÁLIS MAGAZIN
Autó és Stílus digitális magazin
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár