Megújult a Nissan Qashqai
Hírek, 2024. április. 26.
AS

A Nissan bemutatta a Qashqai harmadik generációjának megújult változatát, ami átfésült külseje mellé modernizált és igényesebb belső teret kapott.

 

Mostanra már tudjuk, hogy a Nissan jól döntött, amikor az Almera kifutása után kilépett az alsó-középkategóriából, és 2006-ban megteremtette a kompakt crossoverek mai napig divatos szegmensét. A Qashqainak már a harmadik generációja jelent meg 2021-ben, és most jött el az ideje a ráncfelvarrásnak.

 

 

 

 

A Nissan alaposan átszabta a Qashqai elejét, a korábbi hűtőmaszk helyére egy nagyobb, szélesebb, sötétebb darab került, látványos mintával és félig a maszkba rejtett menetfényekkel. A hátsó lámpának csak a fénye változott, ezen kívül egy új felszereltségi szint érkezett a kínálatba, az N-Design, 20 colos könnyűfém kerekekkel és még több színre fújt elemmel.

 

 

 

 

Belső terét még igényesebbé tették, főleg a jobban felszerelt változatokban, ahol új hangulatvilágítás, valamint alcantarával borított műszerfal és ajtóbelsők emelik a színvonalat. A Qashqai fedélzeti rendszere is megújult, beépített Google alkalmazásokkal, a 360 fokos kamerarendszert és az önállóan parkoló asszisztenst is továbbfejlesztették.

 

 

 

 

Nem változott ugyanakkor a Qashqai motorválasztéka, ami az 1,33 literes, turbós négyhengeres benzinmotorral indul, mild hibrid rendszerrel, 140 és 158 lóerővel, az utóbbi CVT-vel és összkerékhajtással is, ami helyett az e-Power hibridet lehet választani, 190 lóerős elektromos teljesítménnyel, range extender elvén működő benzinmotorral.

 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Megjelent a vadonatúj Nissan Qashqai
A Nissan bemutatta a Qashqai harmadik generációját, ami megtartotta az elődje stílusát, de technikájával és felszereltségével is nagyot lép előre.
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár