Vida János lett a legjobb vendégversenyző az Autó és Stílus autójával
Hírek, 2011. június. 3.
AS

A hétvégi WTCC túraautó-világbajnokság betétfutamán, a Trofeo Maserati márkakupán állt rajthoz az Autó és Stílus színeiben kollégánk, Vida János.

 

 

Imola és Monza után a Hungaroring a márkakupa harmadik fordulója volt. A sportautók műszakilag megegyeztek, mindegyiket 4,7 literes, 470 lóerős V8-as motor hajtotta.

 


 

 

Időmérő edzések

Magyar pilóták indulnak az élről a Trofeo Maserati mindkét holnapi futamán: az időmérőkön az első helyet Kiss Norbert, a másodikat az Autó és Stílus autójával Vida János szerezte meg.

 


Első futam

Vida János szoros versenyben a 3. helyet szerezte meg a Trofeo Maserati első futamán, alig fél másodperccel a második mögött. Kiss Norbi hatalmas előnnyel nyert.

 


Második futam

Vida János a Trofeo Maserati második futamán is jól rajtolt, harmadikként fordult, ám egy előzés közben megpördült, és többen elmentek mellette. Végül kitartó üldözés és néhány előzés után a hetedik helyen ért célba. Kiss Norbi számára eseménytelenül telt a verseny, ezt a futamot is tetemes előnnyel nyerte.

 


Eredmény

Megtörtént az eredményhirdetés, Kiss Norbi mellé Vida Jani is a dobogó tetejére állhatott, mint a legjobb vendégversenyző. A futam részletes beszámolója az Autó és Stílus 2011. június 30-án megjelent számában olvasható.

 
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár