Végre felébredt a Magyar Autóklub
Hírek, 2011. július. 8.
AS

Július 16-ra, szombatra kedvezményes műszaki vizsgát és ingyenes átvizsgálást hirdet a Klub a klubtagoknak. Ajándékba még egy pohár jéghideg limonádét is ígérnek. Ez nagyon jó hír, azt jelzi, hogy a klub elkezdett a klubtagok kedvében járni.

 

A műszaki vizsga díja jövő szombaton 16 290 Ft, abszolút top ár, megegyezik a hatósági vizsga díjával. Érdemes felidézni, mit írtam két hete az Autóklub műszaki vizsgadíjáról:

„Műszaki vizsga. Hosszú éveken keresztül ez volt a Magyar Autóklub adu-ásza. Saját műszaki állomás, korrekt eljárás, jatt nélkül. Mára viszont már itt is kialakult a verseny, szinte minden sarkon vizsgáztatnak már. Van egy kötött hatósági díj, és ami efelett van, az a vizsgáztató munkadíja. Vizsgálódjunk Nógrád megyében, mert itt lakom. A salgótarjáni műszaki állomáson csökkentették a díjtételt. (A fali hirdetőtáblán ottjártamkor még a régi, magasabb összeg szerepelt.) Az akciós ár most 22 790 Ft, de klubtagoknak 900 Ft-tal kevesebb, azaz 21 890 Ft. Ez rendben, csak nekem (és másoknak is) a hozzám sokkal közelebb lévő Pásztón Szilágyi mester 19 600 Ft-ért vizsgáztat, mondván nagy a verseny. És még be sem kell lépni a Szilágyi Sándor Autójavító Klubba közel négyezer forintért. Mondhatják, hogy ez egy kisváros, de nem, Budapesten, az első interneten megnyílott hirdetés szerint is 21 900 forint a vizsga a Röppentyű utcában, tehát itt is biztosan lehet olcsóbbat találni. A Nógrád megyei klubtag tehát 2290 Ft-tal rövidül, ha a klubját választja.”

Nos most ezzel szemben, ha csak egy napig is, de 16 500 Ft áll. Kezdetnek jó! Üdvözöljük!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár