A „kémügy” miatt állt le a műszaki vizsgáztatás pénteken?
Hír, 2011. július. 9.
Auto2

Pénteken országszerte leállt a műszaki vizsgáztatás. Ugyanakkor „a Magyar Nemzet és a Hír Tv szerint az államellenes bűncselekmények miatt folytatott nyomozás negyedik gyanúsítottja vélhetőleg egy biztonsági cég társtulajdonosa, P. László, akinek az édesanyja és üzlettársa is orosz származású. A férfi – a cégnyilvántartás adatai alapján – az a Püski László lehet, aki az Eclipse-botrányba belekeveredett egyik cég, a Zömök Kft. fő tulajdonosa” – írja a hvg.hu.


http://hvg.hu/cimke/%c3%a1llamellenes+b%c5%b1ncselekm%c3%a9ny+gyan%c3%baja


Az  Eclipse ismerős nekünk. Olvashattuk nevét egy korábbi, erősen megkérdőjelezett közbeszerzés kapcsán:

„Sok milliárd forintos, nemzetbiztonságilag titkosított informatikai megrendeléseket kapott az Eclipse Informatikai Rendszerház Zrt. Így az autók eredetvizsgáinak informatikai hátterét biztosító rendszer üzemeltetését és a legújabb műszaki vizsgáztatáshoz kapcsolódó informatikai rendszer bevezetését.”

 

http://www.kulturaliskreativok.eoldal.hu/cikkek/nagy-uzlet-a-titkositott-kozbeszerzes.html

 

Most pedig mit tapasztalunk? Amikor meggyanúsítanak valakit, aki állítólag kapcsolatban van a rendszert felügyelő szoftverrel, nos, akkor lefagy az egész rendszer. Véletlen, vagy készüljünk tartós rendszerhibára?

Ha hozzá szeretnél szólni a cikkhez, jelentkezz be!
Ha még nincs nálunk felhasználóneved, regisztrálj egyet!
dg1 2011. július. 11.
A heti Élet és Irodalomban megjelent Bodoky Tamás cikke az offshore és a közbeszerzés összefüggéseiről. Ajánlom figyelmedbe, ha fel akarod bosszantani magad.
hitman77 2011. július. 10.
Csak annyit fűznék hozzá hogy már tele a .................................,.......................,....... a sok közbeszerzéssel ,már évekkel ezelőtt megmondták a hozzáértők ,a korrupció melegágya. Csak azt sajnálom hogy már nincs halálbüntetés mert a hazaárulásért az járt ,ha bebizonyosodik !
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár