Gáspár Evelyn és Hatala tábornok (képregény)
Hírek, 2011. szeptember. 28.
AS

Mi a közös Gáspár Evelynben, Győzikében, a TV2 reklámembereiben és dr. Hatala József országos rendőrfőkapitányban? Mindnyájan szabálysértést követtek el!

 

Szerencsére Gáspár Evelyn jól van. Nem irigyeltem Győzikét, egy szülőnek szörnyű érzés az, amikor tehetetlen és nem tud segíteni. Az már stílus kérdése, hogy tehetetlenségében címlapokon szipog, vagy magában, ez lényeges, de részletkérdés. Most, hogy leánya jól van, már senki sem kíméli emberünket, jöhet a falkában elkövetett nevelés, aminek Győzi remek alanya – valljuk be.

Magam is vele kezdem, aztán majd áttérek felsőbb, majd legfelsőbb szintekre, hogy másik remek gondolkodónkat, Alekoszt is megidézzem.

Bár Alekosz mondandóm szempontjából jó példa, ő mindig bekapcsolja az övet. Győziről ez nem mondható el. A hírek szerint a balesetet szenvedett gyerek sem volt bekötve, és ez igenis a szülő felelőssége. Ezért aztán szipoghat nógrádi barátom, ez az ő bűne. Példamutatás és nevelés kérdése az egész.

De most hagyjuk az RTL sztárját (?!) és beszéljünk egy kicsit a TV2-ről! Most megy ez a reklám, hogy a taxiban mindenki a „Jóban-rosszbant” nézi és mindenki nagyon nevet.

 

 

A taxi halad és nevet a két fiatal férfi utas, akik nincsenek bekötve.

 

 

Nevet az idősebb, szakálas úr, de ő sincs bekötve.

 

 

Vidámak az asszonyok is, öv nélkül.

 

 

Csakúgy, mint a lányok.

 

 

Aztán itt a vidám sofőr, naná, hogy öv nélkül.

 

 

Ő és a TV2 példát mutat.

 

 

Pedig vigyázni kell ezzel a dologgal. 2005-ben a rendőrség – nagyon helyesen – eljárást indított Gáspár Győző ellen mert nem kötötte be magát az RTL műsorában. Ha ez így történt, akkor most indítson a rendőrség eljárást a TV2 ellen is! Ha meg Győzike bűnös ez ügyben – és az – akkor indulhat az eljárás Hatala József országos rendőrfőkapitány ellen is, mert öv nélkül utazott.

 

Nézzük meg, mi történt! Egy rendőrt megharapott egy kutya.

 

 

Hatala tábornok sok kamera kíséretében (mert ez, ne tévedjünk, PR-esemény volt) meglátogatta, és azt mondta:

 

 

– Nagyon aggódtunk Magáért!

 

 

Majd nyilatkozott a kameráknak, hisz ezért volt az egész, hogy őt megismerjék, és ezután elhajtott.

 

 

Anélkül, hogy bekötötte volna az övet. Mindez kamerák kereszttüzében.

 

 

 

 

Tudom, persze, hogy tudom, Tábornok úr mindig beköti magát és később most is megtette. De mégis, a PR az PR. Ha ismertté akarunk válni és jó képet akarunk mutatni, akkor figyeljünk a részletekre! Ez nem csak az ismertségről, hanem a példamutatásról is szól. Tehát tábornok úr a példamutató magatartása a továbbiakban a következő lenne: nyilatkozat, hogy hibázott és eljárás megindítása saját maga ellen.

Így jutottunk el Gáspár Evelyntől a legmagasabb szintekre!

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár