A Fiat nem a Magyar Autóklubot választja!

A Fiat Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette: 2011. december 31-én véget ér a Fiat és a Magyar Autóklub együttműködése. Az országúti segítségnyújtás feladatát az év végétől az új autók vonatkozásában az Europ Assistance veszi át a „sárga angyaloktól”.

 

Bármerre is autózzon Európában, a Fiat Magyarország segítségére mindig számíthat, aki Fiat személygépkocsi, vagy haszongépjármű, Lancia, Alfa Romeo illetve Jeep volánjánál ülve rója az utakat. A Fiat Spa torinói központja nemzetközi pályázattal választotta ki országúti segélyszolgáltató partnerét. Magyarországon az Europ Assistance nyerte a versenyt.

„Új időszámítás kezdődik 2012. január 1-jén a Fiat Magyarország Kft., és a márkakereskedéseiben gépkocsit vásárlók számára!” – közölte Stekl László. A Fiat Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette: 2011. december 31-én véget ér a Fiat és a Magyar Autóklub együttműködése. Az országúti segítségnyújtás feladatát az év végétől az új autók vonatkozásában az Europ Assistance veszi át a „sárga angyaloktól”.

Mindenki, aki január 1 után a Fiat csoport márkáinak modelljei közül választ, két évig díjmentesen veheti igénybe az Europ Assistance országúti segélyszolgáltatásait egész Európában. Akinek pedig ez nem elég, a kétéves ingyenes periódus után meghosszabbíthatja a segélyszoltáltatást autója tíz éves koráig.

Akik a Fiat személygépkocsi modellek valamelyikével indulnak útnak, a Comfort Csomag szolgáltatásaira szereznek jogosultságot. A csomagba műszaki hiba esetére számos szolgáltatást csomagoltak: a helyszíni javítás éppen úgy kérhető, mint szükség esetén a gépkocsi ingyenes elszállítása. De ha a helyzet azt kívánja, a Fiat tulajdonosok kérhetnek kölcsöngépjárművet, utazási költségtérítést, és emellett jogosultak az utasok hazaszállítására vagy az utazás folytatásának biztosítására, a szállodaköltségek megtérítésére, a kijavított gépjármű visszajuttatására.

Az Alfa Romeo, a Lancia, a Jeep, illetve a Fiat Professional kishaszongépjárműveit választóknak az Elite Csomag jár. Ebben a komfort csomag meghibásodások esetén kérhető szolgáltatásain túl, baleset, tűzkár, illetve gépjármű feltörés után is igénybe vehető az Europ Assistance segítsége.

„Örülünk, hogy a Fiat az Europ Assistance Magyarországot választotta partneréül” – jelentette ki Kalmár László. Az országúti segélyszolgáltatásokkal is foglalkozó társaság ügyvezetője a megállapodás aláírása után elmondta: 2012. január 1-től a Magyarországról díjmentesen hívható +36 80 10 10 80 univerzális nemzetközi zöldszámon, vagy a külföldről elérhető +36 1 465 3688-as segélyhívó központjuk a hét minden napján, a nap 24 órájában, tíz nyelven fogadja a Fiat, Alfa Romeo, Lancia és Jeep tulajdonosok hívásait. Az ügyfelek színvonalas kiszolgálásáról hazánkban a társaság hetven koordinátora gondoskodik. Minőségi szolgáltatásaikra garancia, hogy az Europ Assistance 2011-ben elnyerte a Business Super Brand Díjat.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár