Környezetbarát ingyenes autómosás karácsonyra
Hírek, 2011. december. 19.
AS

Tiszta autót kapnak karácsonyra a környezettudatos autósok Budapesten: aki időben érkezik az akció helyszínére, környezetbarát technológiával tisztíttathatja meg a járművét.


A Magyar Lízingszövetség és az Innowash karácsonyi akciójával a környezettudatosságra kívánja felhívni a figyelmet – áll a szervezők közleményében. Csütörtökön 10 és 15 óra között az Újpesti alsó rakpart Árpád-hídhoz legközelebb eső, forgalomtól elzárt területére várják azokat az autósokat, akik szeretnének többet megtudni a környezetbarát tisztítási technológiákról.

 

Egy autó külső mosásához átlagosan 120 liter ivóvíz fogy el, ezért az akció során a szárazmosás megoldást használják majd, amely víz nélküli, kizárólag biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz. „Természetesen extrém szennyeződés, például off-road fesztivál utáni állapot, vagy fagypont alatti hőmérséklet esetén nem tudjuk tartani a szintidőket, de törekszünk arra, hogy minél több esős, sáros időben bekoszolódott kocsit tegyünk csillogóvá” – közölte Bíró Andrea, az Innowash ügyvezetője.

 

Ajtónyitás nélküli, gyors, külső tisztítást kaphat bárki, aki csütörtökön a nevezett helyszínre megy autójával. Akire esetleg már nem kerül sor, az kedvezményes kuponnal később is olcsón mosathat víz nélkül – ígérik a szervezők.

 

Időpont: 2011. december 22. csütörtök 10 és 15 óra között

Helyszín: Budapest, Újpesti rakpart, a Dráva utca felől

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár