Okostelefont integrál a Chevrolet új MyLink infotainment rendszere
Hírek, 2012. március. 13.
AS

Minden eddiginél szorosabban kapcsolódik mobiltelefonunkhoz a Chevrolet új multimédiás egysége, amely az Aveo és Cruze modellekhez lesz elérhető.

 

 

Európában is bevezeti MyLink multimédiás rendszerét a Chevrolet. A hétcolos, nagy felbontású, LG gyártmányú érintőképernyő a középkonzolon kap helyet, és USB vagy Bluetooth útján kapcsolódik mobiltelefonunkhoz. A rendszer célja, hogy ne kelljen a már egyébként is mindent tudó mobilon tárolt zenéinket külön az autó zenejátszójára másolni, ezért a médiafájlokat a telefonról beolvasó MyLink felváltja a hagyományos CD-játszót is, de AUX bemenete még lesz, saját zenejátszónk csatlakoztatására.
A zenejátszás mellett fényképalbumot és videókat is nézhetünk a képernyőn, amely telefonbeszélgetések kihangosítására és a tolatókamera képének megjelenítésére is alkalmas. Számtalan új alkalmazás tölthető le hozzá, többek között a mobiltelefon navigációs rendszerét is képes integrálni. A MyLink következő generációjában a műszeregységet is személyre szabhatjuk majd, ez elsőként a Cadillac XTS-ben jelent meg az Egyesült Államokban. A MyLink az európai piacon elsőként az Aveo és Cruze típusokban jelenik meg 2012 nyarán.

Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár
Bezár